Din hurtige oversigt over parkeringsmuligheder

Parkerings-plads.dk er webportalen for dig, der planlægger eller søger en parkeringsplads på et af Danmarks allermest efterspurgte og benyttede parkeringspladser. Det kan for eksempel gælde de forskellige parkerings-muligheder i Aalborg by og kommune.

Parkering i Aalborg

Vil du have information om parkeringsplads i Aalborg?

Vi ønsker at give dig et nemt overblik over dine muligheder for parkeringsplads i Aalborg herunder parkeringspladser i og ved Aalborg Lufthavn.

Via vores kompetente samarbejdspartnere, nogle af landets største parkeringsselskaber, kan du skyde genvej til relevant info, hvis du ønsker at tjekke parkeringsmuligheder eller en specifik parkeringsplads i Aalborg C eller vil have et vue over lufthavnsparkeringen i Aalborg.

Har du din daglige gang i Aalborg?

Det er ikke altid nemt at finde en ledig parkeringsplads i Aalborg Centrum, og ofte er det en dyr og besværlig affære. Studerer eller arbejder du i Aalborg og derved har behov for dagligt at parkere i Aalborg? Så kan du med rette benytte vores samarbejdspartnere og dermed få adgang til en parkeringsplads i Aalborg tæt på din arbejdsplads eller studie. Noget der vil gøre din dag lettere.

Parkeringspladser.dk samarbejder med nogle af landets førende parkeringsselskaber og virksomheder, der udlejer parkeringspladser i hele landet. De vil derfor kunne hjælpe dig med at få adgang til parkering og få etableret en aftale og pris. Har flere fra din arbejdsplads behov for adgang til parkering, kan I modtage et tilbud på en parkeringsløsning til din arbejdsplads med skræddersyede parkeringsfaciliteter. Du vil også kunne få undersøgt mulighederne for etablering af parkering på din erhvervsejendom.

Find parkeringspladser i Aalborg eller Aalborg Lufthavn

Parkering i Aalborg.

Udvalgte parkeringsselskaber

Nedenfor kan du læse mere om vores samarbejdspartnere, hvis du har brug for at finde og etablere fast parkering nær din virksomhed.

EuroPark parkeringsplads Aalborg

EuroPark har udstrakt erfaring i at organisere parkeringsforhold samt administrations-løsninger for ejere såvel som brugere af parkeringsanlæg. Vi tilbyder god professionel rådgivning om alle former for parkerings-faciliteter og parkering i Aalborg.

Læs mere om EUROPARK


QPark parkeringsplads Aalborg

Q-Park administrerer i dag over 55.000 parkeringspladser i Danmark og er derfor et af de største parkeringselskaber i Danmark. Q-Park er klar til at hjælpe jer med vejledling og parkeringapladser.

Læs mere om Q-Park


Jeudan parkering Aalborg

Har du brug for parkering i det centrale København? Så er Jeudan Parkering det rette valg. Parkeringsanlæggene hos Jeudan Parkering er bemandet, og medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig – om det er med parkering, bilvask eller en paraply.

Læs mere om Jeudan Parkering


DinParkering Aalborg

DinParkering tilbyder ydelser inden for kontrol og vedligeholdelse af private parkeringspladser. Virksomheden ser et gensidigt givende samarbejde som kernestenen i en god forretning. Dette samarbejde opnås ved at fokusere på god kommunikation, sund fornuft samt samarbejdspartnernes behov.

Læs mere om DinParkering


ParkZone parkering Aalborg

ParkZone A/S er et vagtselskab med mange års erfaring inden for administration af parkeringspladser. Virksomhedens medarbejdere er specialiserede i parkering, hvorfor du hos ParkZone A/S er sikret en professionel service til størst mulig gavn for billister såvel som grundejere. Læs mere og få en skræddersyet løsning hos ParkZone A/S.

Læs mere om ParkZone A/S


OnePark Parkering Aalborg

ONEPARK A/S er en servicevirksomhed inden for parkeringsbranchen, der tilbyder en effektiv parkering til den helt rigtige pris. Vores forretningsidé bygger i høj grad på udvikling og drift af parkeringsanlæg. Derudover en række serviceydelser, der har vægt på optimering i forhold til indtjening og professionel drift for ejendomsbesiddere.

Læs mere om ONEPARK A/S