Guide til en parkeringsplads

Parkerings-plads.dk er webportalen for dig, der planlægger eller søger parkering på nogle af Danmarks mest efterspurgte og benyttede parkeringspladser. Det kan for eksempel gælde de forskellige parkerings-muligheder i Odense By eller omegn.

Parkering i Odense

Vil du have info om parkering i Odense?

Her på siden kan du få et nemt og hurtigt overblik over parkering i Odense. Du kan ligeledes få nyttig information om dine muligheder for at få en parkeringsplads i Odense eller ved Odense Banegård.

Via vores samarbejdspartnere, som er landets største parkeringsselskaber, kan vi formidle relevant information, hvis du ønsker at undersøge dine parkeringsmuligheder i Odense C. Vi kan også hjælpe dig, hvis du vil have en oversigt over parkeringsanlæg i Odense eller ved Odense Banegård.

Har du din daglige gang i Odense?

At finde en parkeringsplads i Odense Centrum kan være besværligt og kan samtidigt være en dyr affære. Har du din daglige gang i Odense, hvor du fx arbejder eller studerer, så kan du via vores samarbejdspartnere få adgang til en parkeringplads, dér hvor du ønsker. Noget der vil kunne gøre din dag lettere.

Vi samarbejder med en række kompetente parkeringsselskaber og virksomheder, der udlejer parkeringspladser. På den måde vil du kunne få adgang til parkering og få etableret en aftale og pris. Du kan ligeledes modtage tilbud på en parkeringsløsning til din arbejdsplads med skræddersyede parkeringsfaciliteter, og du vil også kunne få undersøgt mulighederne for etablering af parkering på din erhvervsejendom.

Find parkeringspladser i Odense

Parkering i Odense.

Udvalgte parkeringsselskaber

Nedenfor kan du læse mere om vores samarbejdspartnere, hvis du har brug for at finde og etablere fast parkering nær din virksomhed.

EuroPark parkeringsplads Odense

EuroPark har international erfaring i at organisere parkeringsforhold og administrations-løsninger for ejere og brugere af parkeringsanlæg. Vi kan tilbyde kompetent professionel rådgivning om alle former for parkerings-faciliteter og parkering i Odense.

Læs mere om EUROPARK


QPark parkeringsplads Odense

Q-Park administrerer i dag over 55.000 parkeringspladser i Danmark og er derfor et af de største parkeringselskaber i Danmark. Q-Park er klar til at hjælpe jer med vejledling og parkeringapladser.

Læs mere om Q-Park


Jeudan parkering Odense

Har du brug for parkering i det centrale København? Så er Jeudan Parkering det rette valg. Parkeringsanlæggene hos Jeudan Parkering er bemandet, og medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig – om det er med parkering, bilvask eller en paraply.

Læs mere om Jeudan Parkering


DinParkering Odense

DinParkering tilbyder ydelser inden for kontrol og vedligeholdelse af private parkeringspladser. Virksomheden ser et gensidigt givende samarbejde som kernestenen i en god forretning. Dette samarbejde opnås ved at fokusere på god kommunikation, sund fornuft samt samarbejdspartnernes behov.

Læs mere om DinParkering


ParkZone parkering Odense

ParkZone A/S er et vagtselskab med mange års erfaring inden for administration af parkeringspladser. Virksomhedens medarbejdere er specialiserede i parkering, hvorfor du hos ParkZone A/S er sikret en professionel service til størst mulig gavn for billister såvel som grundejere. Læs mere og få en skræddersyet løsning hos ParkZone A/S.

Læs mere om ParkZone A/S


OnePark Parkering Odense

ONEPARK A/S er en servicevirksomhed inden for parkeringsbranchen. Vi tilbyder en nem og effektiv parkering til en god pris. Vores forretningsidé går på at udvikle og køre driften af parkeringsanlæg. Derudover tilbyder vi en en række serviceydelser, der har vægt på optimering i forhold til indtjening og professionel drift for ejendomsbesiddere.

Læs mere om ONEPARK A/S