Din oversigt over parkerings pladser i København

Parkerings-plads.dk er webportalen for dig, der planlægger eller søger en parkeringsplads på nogle af Danmarks mest efterspurgte og benyttede parkeringspladser. Det kan for eksempel gælde de forskellige parkerings-muligheder i Københavns lufthavn eller Frederiksberg og City

Parkering i København city

Leder du efter parkering?

Her på siden tilbyder dig nyttig information samt et overblik over mulighederne for parkering i København – herunder de centralt beliggende parkeringshuse i Indre København.

Med hjælp fra vores samarbejdspartnere kan vi give dig relevante informationer, hvis du ønsker at undersøge mulighederne for en parkeringsplads i København eller blot vil søge efter konkrete parkeringshuse i København City.

Arbejder du i København?

At finde en parkeringsplads i København kan være en stor udfordring og samtidig koste dyrt. Ligge din arbejdsplads i København og har du brug for nem adgang til parkering, der vil gøre din dag lettere? Så kan du gennem vores samarbejdspartnere finde en parkeringsplads tæt på din arbejdsplads.

Vi samarbejder med landets førende parkeringsselskaber samt virksomheder, der ønsker at udleje parkeringspladser. Du vil på den måde kunne få adgang til parkering tæt på din arbejdsplads.

Du kan ligeledes få en parkeringsløsning til din virksomhed, der er skræddersyet med de helt rigtige parkeringsfaciliteter. Sidst men ikke mindst har du mulighed for at undersøge muligheden for at etablere parkeringspladser på din erhvervsejendom.

Find parkeringspladser i København centrum

Parkeringspladser og parkering i København.

Udvalgte parkeringsselskaber

Nedenfor kan du læse mere om vores samarbejdspartnere, hvis du har brug for at finde og etablere fast parkering nær din virksomhed.

EuroPark parkeringsplads København

EuroPark er eksperter i at organisere parkeringsforhold samt effektive administrations-løsninger til glæde og gavn for både ejere og brugere af parkeringsanlæg. Vi kan tilbyde kompetent professionel rådgivning om enhver form for parkering i København.

Læs mere om EUROPARK


QPark parkeringsplads København

Q-Park administrerer i dag over 55.000 parkeringspladser i Danmark og er derfor et af de største parkeringselskaber i Danmark. Q-Park er klar til at hjælpe jer med vejledling og parkeringapladser.

Læs mere om Q-Park


Jeudan parkering København

Har du brug for parkering i det centrale København? Så er Jeudan Parkering det rette valg. Parkeringsanlæggene hos Jeudan Parkering er bemandet, og medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig – om det er med parkering, bilvask eller en paraply.

Læs mere om Jeudan Parkering


DinParkering København

DinParkering tilbyder ydelser inden for kontrol og vedligeholdelse af private parkeringspladser. Virksomheden ser et gensidigt givende samarbejde som kernestenen i en god forretning. Dette samarbejde opnås ved at fokusere på god kommunikation, sund fornuft samt samarbejdspartnernes behov.

Læs mere om DinParkering


ParkZone parkering København

ParkZone A/S er et vagtselskab med mange års erfaring inden for administration af parkeringspladser. Virksomhedens medarbejdere er specialiserede i parkering, hvorfor du hos ParkZone A/S er sikret en professionel service til størst mulig gavn for billister såvel som grundejere. Læs mere og få en skræddersyet løsning hos ParkZone A/S.

Læs mere om ParkZone A/S


OnePark Parkering København

ONEPARK A/S er en servicevirksomhed, der arbejder inden for parkeringsbranchen. Vi tilbyder en effektiv og nem parkering til den rigtige pris. Vores forretningsgrundlag bygger på udvikling og drift af parkeringsanlæg – samt serviceydelser, der har til mål at optimere indtjening og professionel drift for ejendomsbesiddere.

Læs mere om ONEPARK A/S