Din guide og genvej til en parkeringsplads

Parkerings-plads.dk er webportalen for dig, der planlægger eller søger parkering på nogle af Danmarks allermest efterspurgte og benyttede parkeringspladser - for eksempel de forskellige parkerings-muligheder i Københavns lufthavn eller parkering i Billund lufthavn.

Din guide og genvej til parkeringspladser i Danmark

Vil du have en overblik over parkeringsmuligheder i Danmark?

Her på siden kan du nemt og hurtigt få skabt et overblik over de mest attraktive og benyttede parkeringsanlæg og parkeringspladser i Danmark. Det kan blandt andet hjælpe dig, hvis du søger efter en parkering.

Vi samarbejder med parkeringsselskaber i hele landet og kan dermed guide dig til at finde den mest optimale parkering. Om det er i Københavns centrum, ved lufthavne eller ved øvrige travle trafikknudepunkter. Mange private som offentlige udlejere vælger i dag at lade deres parkeringsplads administrere og overvåge af professionelle parkeringsselskaber.

Søger du professionel rådgivning?

Overvejer du at søge professionel rådgivning om parkering eller af dine parkeringspladser? Så er vi her på sitet parat til at hjælpe dig videre. Vi hjælper dig nemlig direkte videre til et udvalg af landets mest kompetente parkeringsselskaber.

Find vej til parkeringspladser i Danmark

Parkerings-plads.dk
Æbeløgade 4,1
DK-2000 København Ø
Tlf. +45 3945 8555
info@parkerings-plads.dk

Parkeringspladser i Hele Danmark.

Udvalgte parkeringsselskaber
Nedenfor kan du læse mere om vores samarbejdspartnere, hvis du har brug for at finde og etablere fast parkering nær din virksomhed.

Q-Park administrerer i dag over 55.000 parkeringspladser i Danmark og er derfor et af de største parkeringselskaber i Danmark. Q-Park er klar til at hjælpe jer med vejledling og parkeringapladser.

Læs mere om Q-Park


EuroPark har udstrakt erfaring i at organisere parkeringsforhold samt administrations-løsninger for ejere såvel som brugere af parkeringsanlæg. Vi tilbyder god professionel rådgivning om alle former for parkerings-faciliteter og parkering i Aalborg.

Læs mere om EUROPARK


Jeudan parkering Danmark

Har du brug for parkering i det centrale København? Så er Jeudan Parkering det rette valg. Parkeringsanlæggene hos Jeudan Parkering er bemandet, og medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig – om det er med parkering, bilvask eller en paraply.

Læs mere om Jeudan Parkering


DinParkering Danmark

DinParkering tilbyder ydelser inden for kontrol og vedligeholdelse af private parkeringspladser. Virksomheden ser et gensidigt givende samarbejde som kernestenen i en god forretning. Dette samarbejde opnås ved at fokusere på god kommunikation, sund fornuft samt samarbejdspartnernes behov.

Læs mere om DinParkering


ParkZone Danmark

ParkZone A/S er et vagtselskab med mange års erfaring inden for administration af parkeringspladser. Virksomhedens medarbejdere er specialiserede i parkering, hvorfor du hos ParkZone A/S er sikret en professionel service til størst mulig gavn for billister såvel som grundejere. Læs mere og få en skræddersyet løsning hos ParkZone A/S.

Læs mere om ParkZone A/S


OnePark Parkering Danmark

ONEPARK A/S er en servicevirksomhed inden for parkeringsbranchen, der tilbyder en effektiv og nem parkering til den helt rigtige pris. Vores forretningsidé bygger i høj grad på udvikling og drift af parkeringsanlæg. Derudover en række serviceydelser, der har vægt på optimering i forhold til indtjening og professionel drift for ejendomsbesiddere.

Læs mere om ONEPARK A/S