Din nemme genvej til parkeringspladser

Parkerings-plads.dk er webportalen for dig, der planlægger eller søger parkering på nogle af Danmarks mest efterspurgte og benyttede parkeringspladser. Det kan for eksempel gælde de forskellige parkerings-muligheder i Københavns lufthavn eller parkering i Billund lufthavn.

Parkering i Cph Lufthavn

Mangler du et sted at parkere?

Så kan du nemt og hurtigt få dig et overblik over mulighederne for en parkeringsplads i Kastrup her. Gennem vores tætte samarbejdspartnere kan vi guide dig hurtigt frem til den information, du har brug for, når du leder efter en parkeringsplads Kastrup lufthavn i København.

Arbejder du tæt på lufthavnen?

At finde et sted at parkere i Kastrup lufthavn kan være en jungle. Trafikken er nemlig yderst hektisk, da folk alle timer i døgnet henter og bringer folk til lufthavnen. Ligger din daglige arbejdsplads omkring eller i lufthavnen, vil du kunne få brug for et sted at parkere tæt på din firmaadresse.

Parkeringsplads.dk samarbejder med kompetente parkeringsselskaber, parkeringsanlæg samt virksomheder og private personer, der udlejer parkeringspladser. Du kan derfor få hjælp til at finde parkeringspladser tæt på din arbejdsplads og få skræddersyet de rigtige parkeringsfaciliteter til dit firma. Du kan ydermere forhandle gode priser. Og du har også mulighed for at undersøge muligheden for at etablere parkeringspladser på din egen erhvervsejendom, hvis du har sådan en.

Find parkeringspladser i Københavns lufthavn

Parkering i Københavns Lufthavn

Udvalgte parkeringsselskaber

Nedenfor kan du læse mere om vores samarbejdspartnere, hvis du har brug for at finde og etablere fast parkering nær din virksomhed.

EuroPark parkeringsplads Lufthavnen

EuroPark tilbyder at organisere parkeringsforhold og moderne administrations-løsninger til gavn for såvel ejere som brugere af parkeringsanlæg. Vi er parat til at stille hele vores ekspertise til rådighed, når det gælder lufthavnsparkering i Kastrup.

Læs mere om EUROPARK


QPark parkeringsplads Lufthavnen

Q-Park administrerer i dag over 55.000 parkeringspladser i Danmark og er derfor et af de største parkeringselskaber i Danmark. Q-Park er klar til at hjælpe jer med vejledling og parkeringapladser.

Læs mere om Q-Park


Jeudan parkering Cph. Lufthavn

Har du brug for parkering i det centrale København? Så er Jeudan Parkering det rette valg. Parkeringsanlæggene hos Jeudan Parkering er bemandet, og medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig – om det er med parkering, bilvask eller en paraply.

Læs mere om Jeudan Parkering


DinParkering Cph Lufthavn

DinParkering tilbyder ydelser inden for kontrol og vedligeholdelse af private parkeringspladser. Virksomheden ser et gensidigt givende samarbejde som kernestenen i en god forretning. Dette samarbejde opnås ved at fokusere på god kommunikation, sund fornuft samt samarbejdspartnernes behov.

Læs mere om DinParkering


ParkZone parkering Lufthavnen

ParkZone A/S er et vagtselskab med mange års erfaring inden for administration af parkeringspladser. Virksomhedens medarbejdere er specialiserede i parkering, hvorfor du hos ParkZone A/S er sikret en professionel service til størst mulig gavn for billister såvel som grundejere. Læs mere og få en skræddersyet løsning hos ParkZone A/S.

Læs mere om ParkZone A/S


OnePark Parkering Cph. Lufthavn

ONEPARK A/S er en servicevirksomhed inden for parkeringsbranchen, der tilbyder en effektiv og nem parkering til den helt rigtige pris. Vores forretningsidé bygger i høj grad på udvikling og drift af parkeringsanlæg. Derudover en række serviceydelser, der har vægt på optimering i forhold til indtjening og professionel drift for ejendomsbesiddere.

Læs mere om ONEPARK A/S